leto:
2017
    mesec:
* vsi *

VOŠČILO TIMA SLOGE

Tim Sloge,
LJUBI PODJETNIKI, TAKO MALI KOT VELIKI, DRAGI BOŽIČ NAS SPOMINJA NA OHRANITEV OTROK NARODA, TEGA NAS JE NAUČILA SVETOST ROJENJA MALEGA BOGA, DRAGEGA BOŽIČA JEZUSA KRISTUSA ZAHVALJUJOČ BOŽIČNIM BLAGDANOM BO NAM, ZAUPNIM, LETO 2018 BLAGOSLOVLJENO

Akcijska ponudba na 1nadan: animacija na otroškem rojstnem dnevu

Tim Sloge,
Imate vse pripravljeno za rojstni dan vašega sončka? Poskrbite za animacijo, da bo doživetje nepozabno! Pridemo na dom ali na lokacijo in prinesemo vse s seboj ter koš dobre volje

Akcija 1nadan: animacija otrok na poroki ali drugem slavju

Tim Sloge,
Pripravljate poroko, rojstni dan, obletnico ali drugo družinsko ali poslovno slavje, kjer bo veliko otrok? Celodnevna animacija do 25 otrok s Timom Sloge sedaj po akcijski ceni!

Zimske počitnice v Timu Sloge

Tim Sloge,
Ni treba daleč, tudi v Ljubljani se imamo lepo med počitnicami! Odkrivano mesto, svoje najboljše lastnosti in spoznavamo nove prijatelje! Ustvarjalne dejavnosti – Koristna znanja za življenje – Komunikacija, dialog, solidarnost in socializacija – Sproščanje in rekreacija.

Rojstni dan že za 80 EUR na 1nadan.si!

Ljubljana,
Praznuje vaš sonček rojstni dan v februarju ali marcu? Izkoristite 51 % popust na otroški rojstni dan na 1nadan.si! Kupone lahko kupite do 17. februarja, izkoristite pa jih lahko do 31. marca 2017.

NOVO: vsestranska pomoč na domu

Tim Sloge,
Vse hitrejši tempo in naporni urniki dela in izobraževanja - vse to je težko uskladiti z družinskimi obveznostmi. Pomagajmo si! Ekipa Tima Sloge zaposlenim staršem z veseljem priskočimo na pomoč ter poskrbimo za vaše najmlajše in za gospodinjstvo.

Izmenjevalnica otroških oblačil in igrač

Tim Sloge,
Se vam doma nabirajo stare, osamljene in pozabljene igrače, namizne igre, otroška glasbila ali knjige? Je otrok prerasel oblačila in obutev? Zakaj jih ne bi zamenjali med seboj, prihranili denar in naredili hkrati nekaj dobrega za okolje?