Naše poslanstvo

Tim Sloge, otroška hiša slavja, kreativnosti in učenja vrednot, preseneča z novostmi v vrlinah na izvrstnostih uživanja živahne živosti življenja. Sedaj se svetu darujemo skupaj.

Najlepše darilo usode je skrito v najboljši dom zlatih kreativnosti, kjer potekajo zakladne vsebine, ki razvijajo spodbudo rasti, da se odnosi premikajo z zaupanjem in verige pomikajo s hvaležnostjo.

Čudežna gostiteljica tako zvezd na nebu galaksije kot otrok v raju na zemlji je Angelica Vere, s čarodejnostmi njenih lastnih angelic.  

DOBRODOŠLI …

… v izzive druženja vseh generacij.

Z otroki vseh starosti uživamo v izražanju z mostovi duhovnosti k ustvarjanju boljšega sveta.


Tim Sloge smo ekipa srčnih deklet z entuziazmom, ki prinašamo veselje, vedrino in živahno živost življenja. Naša vizija je razbremeniti današnje zaposlene starše, tako da nam lahko zaupajo otroka, ki z nami uživa na varnem, sprosti svojo energijo in ustvarjalnost. S pomočjo naše maskote Angelice Vere malčki osvajajo koristne vsebine za življenje, se učijo socializacije in solidarnosti. Razvijamo uživanje v ustvarjalnosti in komunikaciji ter obujamo medčloveške vrednote, gradimo mostove med starejšimi in mlajšimi za dialog, sodelovanje v ekipi.
Ponujamo edukacijo z varovanjem otrok za vse starosti, dopoldan, popoldan in zvečer, med tednom in za vikend, na vašem domu, ob tem pa poskrbimo za koristne in kreativne vsebine. Za vse, ki ne iščejo le prazne zabave, kako pregnati dolgčas, ampak pristno veselje, radost, srečo. Otroci uživajo na varnem ter se izražajo v ustvarjalnih delavnicah, branju in uprizarjanju pravljic ter se telesno razgibajo prek vedrih misli in sproščajo z navdihom. Ponujamo učenje tujih jezikov ter inštrukcije predmetov za osnovno in srednjo šolo. Šolarjem pomagamo pri domačih nalogah in predmetih, ki jim (seveda le začasno) delajo težave. Po otroke gremo tudi v vrtec ali šolo in odpeljemo na popoldanske aktivnosti. Poskrbimo za animacijo otrok in poslikavo obraza na rojstnem dnevu, v vašem podjetju ali poroki oziroma organiziramo celotno slavje na različnih lokacijah, da bodo otroci domov prišli nasmejanih obrazov in polni nepozabnih doživetij. Saj se ne učimo le skakati, ampak tudi plesati in peti, da bo vse manj stresa. Med šolskimi počitnicami organiziramo počitniške dejavnosti. Za zaposlene ljudi, ki veliko sedijo, izvajamo energetske vaje – rekreativna vadba za vse generacije. Pečat naših dejavnosti sta pozitivnost in plemenitost, zato smo avgusta 2015 z zbranimi donatorskimi sredstvi organizirale letovanje v Baški za 60 otrok iz socialno ogroženih družin. Leta 2016 pa smo sodelovale pri organizaciji dobrodelnega letovanja v Strunjanu za 100 socialno šibkih otrok iz cele Slovenije.

Veselimo se druženja z vašimi sončki in oni bodo uživali z nami.

Tukaj smo za vse dobre ljudi, da svet spozna, da je zvezda spet in za vedno ponovno plemenit človek.