Vedno nove vsebine kreativnosti presenečenja

Ste mlada mamica ali mlad očka, nimate otroka v vrtcu ali varstvu, pa imate nujen opravek ali samo potrebujete malo časa zase ali z vašim parom?

Želite zamenjati okolje, se podružiti z otrokovimi vrstniki in drugimi starši?

DOBRODOŠLI PRI NAS …

… v otroško igralnico z izzivom druženja vseh generacij.

Tako dopoldan kot popoldan lahko otroci vseh starosti uživajo v umirjenem okolju na varnem v izražanju in z mostovi duhovnosti k ustvarjanju boljšega sveta, saj se učimo tudi komunikacije in medčloveških vrednot, dialoga, sodelovanja v ekipi, tima sloge ... Inspirativna igralnica je na voljo ves dan, za eno uro ali več ur, vsak dan ali občasno. Tu se dogajajo vedno nove vsebine v kreativnostih presenečenja, obogatene s pravljicami in gibalnimi aktivnostmi, ki se spontano prirejajo potrebam velikosti skupine otrok in njihovi starosti.

Za otroke od 1. leta dalje

  • Delovni čas: vsak dan v mesecu, delovnik in vikend, dopoldan in popoldan ter večerno varstvo, po predhodnem dogovoru.
  • Cena: od 7 EUR/uro dalje.
  • Oglejte si naš cenik, tedenski in mesečni paketi na povpraševanje, možnost prehrane iz sosednjega vrtca.
  • Vključuje: igra, edukacija in ustvarjanje v igralnici, pod skrbnim nadzorom naših angelic, vodenje programa, material za ustvarjanje, pijačo.
  • Oprema: copati (otrok prinese s seboj).

Kadarkoli se nam lahko pridružite, uživali bomo skupaj v izzivih. Zaželena (vsaj eno uro prej) je predhodna najava po telefonu 040 481 210 ali e-pošti info@timsloge.si.

Če si po vaši želji vplačate varovanje otroka eno leto vnaprej, imate en mesec brezplačno.

Otroka lahko tudi pridemo iskat v vrtec ali šolo, lahko v igralnici počaka na starše, se z njim učimo in naredimo domače naloge.