Kreativne delavnice, pravljične urice

Želite prosto popoldne, pa nimate varstva za otroka? Želite skupaj z otrokom osvajati nove veščine, umetniške in komunikacijske spretnosti, pa nimate ideje za nove vsebine?

Za vas pripravljamo različne popoldanske vsebine!

Popoldanska srečanja vključujejo zakladne vsebine, kot so ustvarjalne delavnice, pravljične urice, pisanje in uprizarjanje pravljic, petje, ples, karaoke, vesele družabne igrice, sproščanje z navdihom. Dejavnosti se medsebojno povezujejo in nadgrajujejo, otroci vseh starosti lahko uživajo varnost učenja ter razvijajo sociološko solidarni odnos verige zaupanja in hvaležnosti. Kreativne vsebine imajo različne poučne tematike (npr. dan zemlje), vsak dan se namreč nekaj slavi in se o tem pogovarjamo. Naše inovativne vsebine vključujejo vsa čutila, npr. pravljice preberemo, uprizorimo, zapojemo, govorimo in pišemo v tujih jezikih.

Za otroke od 3. leta dalje

  • Trajanje: med 17. in 20. uro. Termini in vsebine delavnic bodo objavljeni med novicami na tej spletni strani in na naši Facebook strani.
  • Cena: 15 EUR za 3 ure na otroka, 2 sorojenca 10 EUR po otroku, 3. sorojenec brezplačno. Starši kot spremljevalci otrok gratis.
  • Vključuje: vodenje delavnice, material za ustvarjanje, pijačo in prigrizke.
  • Oprema: copati (otrok prinese s seboj).

Za delavnice je zaželena predhodna najava po telefonu 040 481 210 ali e-pošti info@timsloge.si.